Sneplove

Sneplove til ethvert behov finder du hos Sivertsen A/S. Sneplove er som navnet antyder et redskab til snerydning. Tidligere var det ofte en kileformet anordning af træ som blev trukket af en hest og som skubbede sneen tilside. I nyere tid laves Sneplove som regel af en metalskinne med hældning til den ene side for at skubbe sneen sammen i en ryg i vejens længderetning. Det er vigtigt, når man vil fjerne sne fra en vejs ene side, at al sne kun samles på Sneplovenes ene side, idet man ved gentagen kørsel derved får ryddet et stadigt bredere område. I nyere tid er Sneplove normalt af metal og monterede på lastbil, traktor eller andre typer af større køretøjer. Hos Sivertsen A/S kan du finde Sneplove til montering på fx traktorer. Den oprindelige form på plovbladet er en kileform med en spids foran, kaldet "spidsplov".

En enklere variant er at have et sneblad (diagonalplov) som skubber sne kun til den ene side, hvilket gør systematisk snerydning af bredere vejbaner lettere. Ved store snemængder kan spidsploven være diagonalploven overlegen, efter som en diagonal udsætter køretøjet for en siderettet reaktionskraft i modsat retning af den side, som sneen skubbes til. Ved meget store snemængder bliver denne kraft for stor til, at køretøjet kan fastholde sin kørsel i lige linje i vejens kørselsretning og risikerer at kure til siden. Ved snerydning af brede veje kan 2 lastbiler køre i tandemkørsel, hvorved de kan overkomme snerydning af vejen i en kørsel.

Kontakt Sivertsen A/S for yderligere oplysninger.

Plæneklippere

Hos Sivertsen A/S sælger vi også plæneklippere. En perfekt klippet plæne kræver en slåmaskine, der kan klare b&ari...
» Læs mere om Plæneklippere

Park klipper

Hos Sivertsen A/S sælger vi også park klippere. En perfekt klippet plæne kræver en slåmaskine, der kan klare både ...
» Læs mere om Park klipper

Redskabsbærer

Har I brug for en Redskabsbærer så kontakt Sivertsen A/S for at høre hvad vi kan tilbyde....
» Læs mere om Redskabsbærer

Knækstyret

Har I brug for en ny knækstyret rendegraver – prøv en fra New Holland. Hos salgsteamet hos Sivertsen A/S er du i de bedste h&a...
» Læs mere om Knækstyret

Kompakttraktor

Køb din nye kompakttraktor hos Sivertsen A/S. Du mærker forskellen i samme øjeblik, du sætter dig i sædet—dette ...
» Læs mere om Kompakttraktor