Mini-graver

Takeuchi’s Mini-graver har ry for kvalitet og pålidelighed over alt andet. Hos Sivertsen A/S forhandler vi bl.a. Mini-gravere og rendegravere. En Takeuchi Mini-graver har ry for kvalitet og pålidelighed over alt andet.

Rækken starter med mikro TB108, vejning på kun 835kg og i stand til at komme ind i en bygning gennem en normal døråbning. Den mest populære Mini-graver er TB016, som kommer ind på under 1600kg med førerhus og andre valgmuligheder. (Mini-graver TB014 er også en mulighed.) En Takeuchi Mini-graver tilbyder styrke, præcision og ydeevne, når der er et behov. Vælger du en Takeuchi Mini-graver kan den tilbyde styrke, præcision og ydeevne uanset størrelse fra 800kg til 14000kg. En Takeuchi minigraver er konstrueret til det højeste niveau af operatørkomfort og har et ry for smidig fingerspidskontrol. I salgsteamet hos Sivertsen A/S er du i de bedste hænder.

Vi er bredt sammensat og har tilsammen mange års erfaring, så vi kan råde og vejlede dig bedst muligt indenfor netop dit behov af Mini-graver. Kontakt Sivertsen A/S hvis du vil vide mere.

Kædesave

Hos Sivertsen A/S kan du finde dine nye kædesave. Vidste du at STIHL fremstillede sine første kædesave allerede i 1926 og at de er ...
» Læs mere om Kædesave

Plæneklippere

Hos Sivertsen A/S sælger vi også plæneklippere. En perfekt klippet plæne kræver en slåmaskine, der kan klare b&ari...
» Læs mere om Plæneklippere

Väderstad

Vil du vide mere om Väderstad makskiner? I salgsteamet hos Sivertsen A/S er du i de bedste hænder.Vi er bredt sammensat og har tilsamm...
» Læs mere om Väderstad

Redskabsbærer

Har I brug for en Redskabsbærer så kontakt Sivertsen A/S for at høre hvad vi kan tilbyde....
» Læs mere om Redskabsbærer

Kompakttraktor

Køb din nye kompakttraktor hos Sivertsen A/S. Du mærker forskellen i samme øjeblik, du sætter dig i sædet—dette ...
» Læs mere om Kompakttraktor