Harver

Hos Sivertsen sælger vi NZ Aggressive fra Väderstad. En intensivt arbejdende såbedsharver med Crossboard til effektiv planering. NZ Aggressive Harver med Crossboard jævner og knuser knolde. Crossboard Harver leveres med stabilisator stænger, som forbinder alle Crossboard tænderne sammen, så de hjælper hinanden. Dette gør Crossboard Harver endnu mere kraftfuld for at reducere knolde.

De opretstående Agrilla Cobra tænder er designet til at maksimere jord bearbejdningen. De stærke og holdbare tænder bearbejder jorden til et fremragende såbed. Dybden kan justeres under kørslen fra kabinen. Rammehøjden og fordelingen af ??tænder over 5 eller 6 buller giver et godt flow af jord gennem maskinen. Afstanden mellem tænderne er 7,5 cm, som distribuerer jorden, således at større knolde er placeret på toppen og de mindre partikler dybere, hvilket er gunstigt for tidligt såning. Hvis gåsefod spidsen anvendes kan ukrudts rødder effektivt blive afskåret Spidsen er placeret lidt bag hvor tanden er vedhæftet, hvorved sidelæns vibrationer opnås, der forbedre kvaliteten i arbejdet. Den valgfrie bageste Crossboard herunder en stabiliserende stang afslutter arbejdet. Den styres med en parallel overførsel med forreste Crossboard Harver. Med denne indstilling bidrager Harverne til endnu bedre præcision og jævning.

Efterharverne løsner og skaber en fordampnings beskyttelseslag. Det beskytter også overfladen fra skorpedannelse efter kraftig regn. Efterharverne forbedrer sortering af større knolde på overfladen og mindre partikler i dybden. Kontakt Sivertsen A/S hvis I har brug for en Harver.

Slåmaskiner

Hos Sivertsen A/S sælger vi også slåmaskiner. En perfekt klippet plæne kræver en slåmaskine, der kan klare bå...
» Læs mere om Slåmaskiner

Park klipper

Hos Sivertsen A/S sælger vi også park klippere. En perfekt klippet plæne kræver en slåmaskine, der kan klare både ...
» Læs mere om Park klipper

Väderstad

Vil du vide mere om Väderstad makskiner? I salgsteamet hos Sivertsen A/S er du i de bedste hænder.Vi er bredt sammensat og har tilsamm...
» Læs mere om Väderstad

Kædesave

Hos Sivertsen A/S kan du finde dine nye kædesave. Vidste du at STIHL fremstillede sine første kædesave allerede i 1926 og at de er ...
» Læs mere om Kædesave

Fejemaskiner

Stop skidtet fra at blive slæbt med ind i huset. Hos Sivertsen A/S sælger vi Fejemaskiner til alle behov....
» Læs mere om Fejemaskiner